Miss Maloya en 2016: Resumen

Hola un altra vegada! Volem aprofitar les pàgines d'este blog per a desitjar-vos un Feliç Nadal. Esperem que disfruteu molt amb la família i els amics de totes estes dies de festa, de fred, de canvi d'any, de solstici i de celebració. Nosaltres també procurarem passar-ho el millor possible.

 

A estes altures de l'any no és moment de plantejar-se nous projectes, sino de vore com ha segut este 2016 que està acabant, i fent una ullada hem vist que ha segut un any de solidaritat i artesania compromesa. Evidentement, amb la col·laboració de moltíssimes persones, ja que nosaltres soles no hauriem fet res de tot aixó sense vosaltres. Per aixó volem compartir este xicotet resum de les coses que hem fet amb tots aquells que heu participat, ja siga activament o animant-nos i donant-nos suport en tot el que hem mamprés. 

 

La primera activitat en que vam participar va ser en el Dia Internacional dels Oceans, i en les fotos voreu que la participació va ser molt gran i lo bonic que va quedar tot. 

 

Després va vindre el Gender Tipi, i no sols va quedar espectacular quan el van posar a Brusel·les, sino que després ha viatjat a Madrid i altres ciutats d'Espanya de fet, ara mateix el teniu a Salamanca. Esperem que seguisca circulant.

 

Quan ja pensavem que tindríem vacances, una proposta irresistible per a col·laborar en la creació de una carpa en un projecte artístic al Grup Lourdes de Castelló. 

 

I per a rematar l'any, el projecte més gran de tots, la acció artística en el Dia contra la violència de gènere a Borriana el 25N: No hauríem imaginat mai la quantitat de gent que es va volcar en el projecte, la quantitat d'ajuda i col·laboració que hem tingut. Sincerament i de cor vos hem de dir que no hauria segut possible sense cadascú de vosaltres. 

 

Pensem que, després d'este recorregut, l'any no hauria pogut ser millor. Moltes gràcies a tots i a totes, i que el 2017 siga tan creatiu i solidari, tan participatiu i ple d'amor i amistat com éste 2016 que se'n va.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0